tag:blogger.com,1999:blog-5065903561857740305.post5113538440487463298..comments2023-06-16T18:13:46.577+02:00Comments on Moja słodka przygoda w kuchni: JabłecznikAgoshttp://www.blogger.com/profile/17271745982286211992noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5065903561857740305.post-3872236464318190592014-01-21T20:25:25.427+01:002014-01-21T20:25:25.427+01:00Czesc Slodka Pasjo,
dzieki za zaproszenie, w miar...Czesc Slodka Pasjo,<br /><br />dzieki za zaproszenie, w miare czasowych mozliwosci postaram sie wziac udzial w zabawie :D<br /><br />pozdrawiam Agoshttps://www.blogger.com/profile/17271745982286211992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5065903561857740305.post-89297792154159781652014-01-17T21:19:19.159+01:002014-01-17T21:19:19.159+01:00Wybrałam twój blog do zabawy Libster Award, możesz...Wybrałam twój blog do zabawy Libster Award, możesz odp na swoim blogu na moje pytania,oto link http://cukrowapasja.blogspot.com/2014/01/zwierzenia-liebster-award.html. Życzę miłej zabawy :)Słodka pasjahttps://www.blogger.com/profile/04277140865808908151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5065903561857740305.post-49870963549911112872013-08-01T16:01:48.367+02:002013-08-01T16:01:48.367+02:00Orzechów prawie w ogóle nie czuć w cieście, ale ma...Orzechów prawie w ogóle nie czuć w cieście, ale mam wrażenie, że wyszło bardziej kruce niż tylko na samym maśle i jajkach. <br /><br />Spód podpiekłam leciutko, bałam się że na takim surowym zrobi się zakalec. Następnym razem spróbuje bez podpiekania ;)Agoshttps://www.blogger.com/profile/17271745982286211992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5065903561857740305.post-43238624362957398922013-08-01T12:13:30.182+02:002013-08-01T12:13:30.182+02:00Bardzo sugestywne zdjęcia :)Bardzo sugestywne zdjęcia :)Magdahttp://www.kuchniokracja.hanami.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5065903561857740305.post-31381591101859777192013-08-01T11:11:06.438+02:002013-08-01T11:11:06.438+02:00Bardzo lubię, choć robię na skróty i nie podpiekam...Bardzo lubię, choć robię na skróty i nie podpiekam spodu, może następnym razem spróbuję :-)Veggiehttps://www.blogger.com/profile/02348437730698841892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5065903561857740305.post-18410856373504304992013-08-01T08:47:49.367+02:002013-08-01T08:47:49.367+02:00niby wszystkim znany, ale każdy robi go inaczej......niby wszystkim znany, ale każdy robi go inaczej... też zainteresował mnie ten dodatek orzechów, jestem ciekawa smaku :)kuchcikOlahttps://www.blogger.com/profile/13280045879701511118noreply@blogger.com